My Pump Saga Continued

Discussion in 'Pumps and Tanks Well Forum & Blog' started by gmrules, Feb 11, 2009.

  1. gmrules

    gmrules New Member

    Messages:
    94
    Location:
    Raleigh NC
    not sure if any recalls or cares :))

    I had thread where my starter cap went and value man and everyone helpedme as usual.

    I installed CSV still having to reset the control box, was trying to avoid the dreaded pump replacement

    Finally I did it yesterday and to my surprise when I pulled the pump I foound that when I Installed 4 short years ago I must have scraped the wire on the casing see attached Pic,

    So do you guys think this was the root cause or the constant cycling or both?


    Thanks again all


    here is thread in case anyone wants to refresh

    Attached Files:

  2. speedbump

    speedbump Previous member

    Messages:
    4,540
    Location:
    Riverview, Fl.
    It certainly could have been the cause of the pump not working correctly.

    bob...
Similar Threads: Pump Saga
Forum Title Date
Pumps and Tanks Well Forum & Blog Should I try to soft start a pump? Yesterday at 5:48 PM
Pumps and Tanks Well Forum & Blog Desperately need help with Well Pump no pressure issue Yesterday at 9:00 AM
Pumps and Tanks Well Forum & Blog Can a standpipe be installed on a 2-pipe jet pump system? Monday at 4:30 PM
Pumps and Tanks Well Forum & Blog HELP Please: Troubleshooting My Jet Pump Monday at 2:38 PM
Pumps and Tanks Well Forum & Blog jet pump pressure switch question Thursday at 7:09 PM

Share This Page