Clack Retention Tank Problem

Discussion in 'Water Softener Forum, problems, installation and r' started by asmart82, May 29, 2012.

  1. asmart82

    asmart82 New Member

    Joined:
    Jan 26, 2011
    Location:
    East Orlando FL
    The inlet port on my retention tank is causing my plastic c-clip to come off when I screw in the pipe connection, thus allowing water to spray back out. Anyone ever have the issue and/or know what might cause it? The pipe connection screws in fine on the outlet side.
     
  2. Tom Sawyer

    Tom Sawyer In the Trades

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Location:
    Maine
    Does your tank have the by-pass valves or plain adapters? At any rate you may want to try screwing the pipe into the adapter and then install the adapter and c clip. If that don't work then something is f'd up (technical term) and you probably need to replace the inlet adapter assembly. And remember, it's plastic so don't gorilla the fittings in
     
  3. Sponsor

    Sponsor Paid Advertisement

     
Similar Threads: Clack Retention
Forum Title Date
Water Softener Forum, problems, installation and r Aqua Pure CBF100 carbon filter Clack drain line leak Feb 18, 2016
Water Softener Forum, problems, installation and r Clack WS1 not metering Feb 3, 2016
Water Softener Forum, problems, installation and r Oversized softener, options to increase efficiency (Clack WS1)? Jan 23, 2016
Water Softener Forum, problems, installation and r Salt Dose Programming on Clack Unit Jan 18, 2016
Water Softener Forum, problems, installation and r Weak Brine Flow Draw Clack WSI Jan 8, 2016

Share This Page