Takagi TK2 died, no LEDS....

Discussion in 'Tankless Water Heater Forum' started by Ketzer, Jun 10, 2012.

  1. Ketzer

    Ketzer New Member

    Messages:
    1
    Location:
    Tennessee
    Ours are 7 years old. Have run flawless, never a hiccup. One of them quit making hot water. On inspection, neither LED is lit (no flashing trouble code). The unit has power, the master trip is working (as in I can trip it out with the button and the red LED comes on, then reset and the light goes out) but the LEDs on the main board are not on. I've checked the two fuses where the power comes in and the fuse on the main curcuit board. They are good. Tankless is very rare in my area, finding a reputable tech is going to be difficult.
    Thoughts?

    Jeff-
  2. Dana

    Dana In the trades

    Messages:
    2,922
    Location:
    01609
    Call the Takagi help line- let them talk you through it. It may be a whole control-board failure or something a simple as a loose or corroded connector. It's likely that they still stock the board-level assemblies as a spare part if it comes to that.
Similar Threads: Takagi died
Forum Title Date
Tankless Water Heater Forum Takagi4 Hot Water Problems Aug 16, 2014
Tankless Water Heater Forum Takagi TK1\Aquastar 240FX - No hot water..... Apr 2, 2014
Tankless Water Heater Forum Takagi Tk3 error code 111 Feb 3, 2014
Tankless Water Heater Forum Takagi T-KJr2 Dec 21, 2013
Tankless Water Heater Forum Takagi T-Kjr flashing 4 code Dec 14, 2013

Share This Page