PermaHeat Bath Heater

Discussion in 'Shower & Bathtub Forum & Blog' started by Pegasus"143", Jun 21, 2010.

  1. Pegasus"143"

    Pegasus"143" New Member

    Joined:
    Jun 20, 2010
    Location:
    Tx
    PermaHeat Bath Heater Not Powering on.

    I purchased a Permaheat m/n 935113 heater and installed in new tub installation. My problem is that the heater power indicator light is not lit and no heat is produced when pump is running. It is plugged into a seperate GFCI outlet. Also this is a vacuum side pump. Any help with where to start diagnosis would be appreciated.
     
    Last edited: Jun 21, 2010
  2. Pegasus"143"

    Pegasus"143" New Member

    Joined:
    Jun 20, 2010
    Location:
    Tx
    :::UPDATE :::

    Found that there was not enough suction pressure to trip the vacuum switch. By partially blocking the suction port the unit switches on and begins to heat.

    Question now is the switch calibratable or does anyone no where I can order just a switch?
     
  3. Sponsor

    Sponsor Paid Advertisement

     
Similar Threads: PermaHeat Bath
Forum Title Date
Shower & Bathtub Forum & Blog Bathtub spouts with diverters Thursday at 7:00 PM
Shower & Bathtub Forum & Blog Master Bathroom Plumbing - Issues Jul 16, 2015
Shower & Bathtub Forum & Blog Bathtub access requirements? Jul 15, 2015
Shower & Bathtub Forum & Blog Waterproofing bathtub cement backer board Jul 6, 2015
Shower & Bathtub Forum & Blog Is this a properly installed bathtub support. Jul 1, 2015

Share This Page