Performance issues with site

Discussion in 'Terry's Corner' started by LLigetfa, Feb 26, 2014.

  1. LLigetfa

    LLigetfa DIYer, not in the trades

    Messages:
    3,838
    Location:
    NW Ontario, Canada
    Really hit and miss now.
  2. DonL

    DonL Jack of all trades

    Messages:
    3,812
    Location:
    Houston, TX
    I would like to thank Terry for the great site. Works good here.

    I keep getting a message that says "You have clicked on to many ads, Please try later"


    Wonder why ?


    Have Fun Everyone.
  3. LLigetfa

    LLigetfa DIYer, not in the trades

    Messages:
    3,838
    Location:
    NW Ontario, Canada
    Sycophancy suits you.

    Every now and then I get prompted for leave or stay when I post. I see by others that are double posting, I am not alone.

    Either something changed with this site or with Chrome. I frequently get unresponsive pages that I have to kill.
  4. Reach4

    Reach4 Active Member

    Messages:
    1,921
    Location:
    IL
    Site is working well for me. That stay/leave thing is surprising after clicking to post. The right answer in that case is to click to leave. The feature can be nice if you did not hit to post.
  5. LLigetfa

    LLigetfa DIYer, not in the trades

    Messages:
    3,838
    Location:
    NW Ontario, Canada
    The stay/leave is a symptom of a problem. It is not normal. I see it both on Chrome and FireFox.

    In FireFox, the page will sometimes take a longer time to load, but load it does. Chrome on the other hand falls over.
  6. LLigetfa

    LLigetfa DIYer, not in the trades

    Messages:
    3,838
    Location:
    NW Ontario, Canada
    Just now when I hit Post Quick Reply, I got the following error:

    The following errors occurred with your submission
    This forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please try again in 28 seconds.
  7. DonL

    DonL Jack of all trades

    Messages:
    3,812
    Location:
    Houston, TX

    I have not seen that one in awhile.

    I do see the stay/leave, every now and then.


    Just got stay/leave on this post.
  8. Reach4

    Reach4 Active Member

    Messages:
    1,921
    Location:
    IL
    I have had that. The thing you don't want to do in that case is to wait and try again. The post was made. I don't know why it sometimes sees a click as 2 clicks.
  9. valveman

    valveman Moderator Staff Member

    Messages:
    4,382
    Location:
    Lubbock, Texas
    I am getting the "leave this page" command when I submit a reply, and it posts the same thing twice.
  10. DonL

    DonL Jack of all trades

    Messages:
    3,812
    Location:
    Houston, TX

    Click NO you do not want to leave. That should write your post to the database.

    Then just close the page, and say "Yes" you want to leave, when it asks.


    Terry has been doing to much Plumbing lately. No time for Fun...
Similar Threads: Performance issues
Forum Title Date
Terry's Corner KPC’s Ultimate Rock Show August 28 2010, Kirkland Performance Center Aug 10, 2010

Share This Page