Lost water pressure in tub/shower

Discussion in 'Shower & bathtub Forum & Blog' started by phillaube, Jul 4, 2008.

  1. phillaube

    phillaube New Member

    Messages:
    1
    Location:
    Southeast Ohio
    I'm having trouble finding a solution to my problem. I've lost most of the pressure in my upstairs tub/shower. This is an old (maybe price pfister?) setup with two handles, separate spigot/faucet and shower head above - circa 1960. Tub/shower diverter is in the spigot. Flow is slow everywhere in the tub but fine in the sink and toilet. I've removed spigot and flow was still slow (how I know the diverter is there). I've pulled the stems - which I replaced last year to fix a drip - and everything looks as installed. Washers look good and intact. I've tried shutting off the water a few times to flush it, but nothing. Our water is very hard and I'm sure it's either a piece of limescale that broke loose somewhere or something similar. But I can't seem to get to it. Any suggestions? This is of course the shower my wife uses and her patience is running low.

    Thanks,
Similar Threads: Lost water
Forum Title Date
Shower & bathtub Forum & Blog Filled up pool now well water has an oder and odd taste. Yesterday at 5:18 AM
Shower & bathtub Forum & Blog Water Where It Shouldn't Be Jul 17, 2014
Shower & bathtub Forum & Blog Moen Shower Valve Just Keeps Spinning and No Hot Water... Jul 8, 2014
Shower & bathtub Forum & Blog Water in pipes Jun 30, 2014
Shower & bathtub Forum & Blog Tub Spout Occasionally Discharges Water Jun 25, 2014

Share This Page