Error when replying to forum post

Discussion in 'Computers and Stuff' started by DonL, Apr 20, 2011.

  1. DonL

    DonL Jack of all trades Master of one

    Messages:
    4,145
    Location:
    Houston, TX
    Hello all,

    I Love Terry's Forum site, Thank You Terry and all users for it.

    I have a small problem when I try to post a reply, Quick Reply to be exact.

    I get this error;

    "The following errors occurred with your submission
    This forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please try again in 16 seconds."

    Even thou my post gets posted.

    Is this Operator Error on my part ?
    Or is it a short between my head set , LOL ?

    Does anyone get this error or is it just me and my browser ?

    I use Firefox 3.6.16 US Ver, on Win XP SP2, maybe that is my problem not sure.

    I think Terry has his PHP code updated so that should not be a problem.

    I am at a loss, for a fix. Can someone give me a clue please ?

    Have a Great Day.

    Recycle when You can, Nothing last Forever...

    DonL
  2. Terry

    Terry Administrator Staff Member

    Messages:
    15,005
    Location:
    Bothell, Washington
    But it does post?
    My next step is to download the updated software for the forum.
    I'm hoping I get that done is a day or so.
  3. DonL

    DonL Jack of all trades Master of one

    Messages:
    4,145
    Location:
    Houston, TX
    Hello Terry and the group,

    Yes it does post fine. I do not re-post as it suggest, because I do not want it to post twice.

    It is not a big deal, Now that i know, the post works, I just wait and see if it posted, and it does.

    Have a great day.

    You and Your site is the best.
    Keep up the Great work, Thank You.

    DonL
  4. DonL

    DonL Jack of all trades Master of one

    Messages:
    4,145
    Location:
    Houston, TX
    Hello Terry and the group,

    Yes it does post fine. I do not re-post as it suggest, because I do not want it to post twice.

    It is not a big deal, Now that i know, the post works, I just wait and see if it posted, and it does.

    Have a great day.

    You and Your site is the best.
    Keep up the Great work, Thank You.

    DonL

    P.S. I got the error when submitting this same post, so I am adding this PS to it, Just to see what happens.

    May be an open file in this Forum Group, and it has to wait for the file to close before it can write the new post to the forum file. (Just a guess)

    You have a lot going, and it works great , for the most part.

    DonL.
  5. DonL

    DonL Jack of all trades Master of one

    Messages:
    4,145
    Location:
    Houston, TX
    That made it do a double post.

    Just testing.

    DonL

    Got to Love these Computers.


    P.S. Just clicked in my head Terry, When the adds are being added to the page they post before the original poster gets a chance to finish. I think that may be it. The advertisements have the file open.

    I know that you have more important things to do, And with out people sending you money then you
    need adds, to keep your site going.

    I must say your site has a good High Rank on web search engines.

    Keep up the good work.

    You have a very nice site.

    Have a Great Day.

    DonL
    Last edited: Apr 20, 2011
Similar Threads: Error replying
Forum Title Date
Computers and Stuff Some kind of script error; IE8 sometimes locking up; bogus "Private Message" notices Jul 19, 2013
Computers and Stuff cood11b1 error problem, Help!!!!!! Aug 11, 2008
Computers and Stuff PC-Cleaner registry cleaner to fix your errors Mar 3, 2007

Share This Page