Burnham Alpine 80 Display

Discussion in 'Boiler Forum' started by cad53, Nov 1, 2011.

  1. cad53

    cad53 New Member

    Messages:
    1
    Location:
    PA
    I've installed a Burnham Alpine 80 and the installation went flawlessly. The boiler powered up, the boiler pump started, the system pump pump started, the boiler low fired and the house heated up. The display did not come on though. I followed the troubleshooting guide furnished with the boiler and I have low and high voltage between the transformer, Sage 2 and the display. The local vendor furnished a new display and a power ignitor connector which I replaced per directions along with relocating some wiring in the access drawer. Burnham doesn't appear to have an accessible technician like Weil McLain and others that you can call and discuss your problem and I fell like the vendor is just "hanging parts". Has anyone else had this problem and better yet a solution?
  2. Tom Sawyer

    Tom Sawyer In the Trades

    Messages:
    3,166
    Location:
    Maine
    How much experience do you have with Burnham boilers?
Similar Threads: Burnham Alpine
Forum Title Date
Boiler Forum WARNING: Burnham Alpine 105 - Deadly Carbon monoxide danger - defective part Jan 22, 2014
Boiler Forum Burnham Alpine will not run at 190deg Jan 8, 2014
Boiler Forum burnham alpine 105 boiler ignition issues Jan 1, 2014
Boiler Forum Wiring Burnham Alliance Indirect to Burnham Alpine Oct 25, 2013
Boiler Forum Burnham Alpine 105 Sep 23, 2011

Share This Page