Buderus Logano G115 boiler showing "burner error"

Discussion in 'Boiler Forum' started by Pickngrin, Oct 23, 2011.

  1. Pickngrin

    Pickngrin New Member

    Messages:
    54
    Location:
    Massachusetts
    We've got a Buderus G115 that was installed shortly before we moved in a few months ago. My wife noticed this evening that we lost hot water and when I checked the boiler, the display showed 'burner error' and the [incorrect] time was flashing. As per the manual, I pressed the reset button, but that did nothing. I put in a call to the tech that has serviced this house in the past and he suggested that I shut it off for 5 minutes and then try again, and told me to call him back then. I left him voice mail, but I'm wondering if there is anything I can do to manually run hot water in the meantime (it's Sunday evening and I'm not expecting a call back at this point). The owner's manual seems to be pretty vague about these error codes. I also switched it to manual mode, as per the manual, but I'm not sure what that does.
    Anything I should check for?

    Thanks
  2. Pickngrin

    Pickngrin New Member

    Messages:
    54
    Location:
    Massachusetts
    Update: I realized that there is an additional reset button at the bottom of the boiler. Pressing THAT one (as opposed to the small green reset button under a cap below the display) got me up and running again.
Similar Threads: Buderus Logano
Forum Title Date
Boiler Forum Buderus install Nov 1, 2013
Boiler Forum Buderus gb142 - Too High Supply Temp Sep 26, 2011
Boiler Forum Toured Buderus Londonderry today. Jun 15, 2011
Boiler Forum Buderus GB142 and outdoor reset May 27, 2010

Share This Page