255 valve / 460i control

Discussion in 'Water Softener Forum, problems, installation and r' started by Tom Bond, Oct 25, 2011.

  1. Tom Bond

    Tom Bond New Member

    Joined:
    Oct 25, 2011
    Location:
    chicago, il
    Hi all, I have a softener with a Autotrol 255 valve and 460i control that has been regenerating every night. Used to regenerate only about once every 2 or 3 weeks. All the programming seems right and there's no notable difference in my well. Nothing obvious looks out of the norm with it.
    Not sure if there's any other parts or items I can check. Used about 100lbs of salt in 1 month! Normally go thru that in about 3-4 months.
    Any help is greatly appreciated and Thanks in advance!
    Tom
     
  2. Gary Slusser

    Gary Slusser That's all folks!

    Joined:
    Aug 31, 2004
    Occupation:
    Retired
    Location:
    Wherever I park the motorhome.
    You may have a water leak that you haven't discovered yet.
     
  3. Sponsor

    Sponsor Paid Advertisement

     
Similar Threads: valve 460i
Forum Title Date
Water Softener Forum, problems, installation and r Autotrol Performa Valve with a 460i control Nov 11, 2012
Water Softener Forum, problems, installation and r Autotrol 255valve/460I valve Jul 1, 2010
Water Softener Forum, problems, installation and r Which softener valve to choose Tuesday at 3:52 AM
Water Softener Forum, problems, installation and r fleck 1500 valve positions Aug 19, 2015
Water Softener Forum, problems, installation and r Difference betwenn Fleck 2900 control valve and Fleck 2900s control valve Jul 30, 2015

Share This Page